annemarieke_rond
Annemarieke Broenink

De organisatiekracht = de weg x condities x moreel

Het is voor mij een uitdaging om met een nieuw vraagstuk aan de slag te gaan en te analyseren hoe het proces of product zo goed mogelijk kan aansluiten op de wensen en de situatie van de opdrachtgever.
barbara_rond
Barbara Ponsteen

Doen wat werkt!

Ik ga graag op ontdekkingstocht, ook in mijn werk. Ik hou ervan om aan nieuwe projecten te beginnen, bij nieuwe opdrachtgevers, in nieuwe omgevingen en onderweg te leren en opgedane kennis en ervaringen te delen.

eline_rond
Eline Noorbergen

dromen, durven, doen. Je leven is je meesterwerk

Met andere woorden, toon lef bij het oppakken van nieuwe dingen en haal vooral alles er uit wat er in zit.  Ik probeer deze houding niet alleen zelf toe te passen in mijn werk, maar ook anderen er mee te inspireren.
ingrid_rond
Ingrid Zemmelink

‘Ik heb geen speciaal talent. Ik ben slechts nieuwsgierig.’ Albert Einstein

Nieuwsgierig, dat ben ik. Niet naar hoe een apparaat technisch in elkaar steekt, maar nieuwsgierig naar mensen. Wie zijn ze, wie en wat kunnen ze worden en hoe gaat dat in zijn werk?
marianne_rond
Marianne Kuijpers

“Vertel het me en ik vergeet, laat het me zien en ik onthoud, laat het me ervaren en ik maak het me eigen.”

Met andere woorden: leren met hoofd, handen en hart. Deze verbinding probeer ik zoveel mogelijk in mijn werk toe te passen. Door mijn ervaring in het beroepsonderwijs heb ik ondervonden dat de leren vanuit de ervaring, in een contextrijke omgeving ontzettend krachtig is. Daarom trekt het beroepsonderwijs mij zo.
marlies_rond
Marlies Wannet

In de stap ontvouwt zich de weg

Hoe ik dat doe in opdrachten? We starten samen vanuit het dagelijks werk. Ik verdiep me in jullie organisatie. Degene voor wie het resultaat bestemd is doet mee in het ontwerpproces.