Marlies Wannet

In de stap ontvouwt zich de weg

Hoe ik dat doe in opdrachten? We starten samen vanuit het dagelijks werk. Ik verdiep me in jullie organisatie. Degene voor wie het resultaat bestemd is doet mee in het ontwerpproces. We richten ons op de ambities en sterke punten. Zo creëren we de weg: een leeromgeving die dicht aansluit bij de mensen, werkomgeving en de organisatiedoelen.

Op het raakvlak van HRD en HRM begeleid ik leidinggevenden, medewerkers en docenten bij opleidingsvraagstukken: samen onderzoeken we de ontwikkelingswensen en –mogelijkheden en maken we leeractiviteiten die mensen in staat stellen hun unieke talenten te ontplooien en een waardevolle bijdrage te leveren aan hun omgeving. Ik zorg daarbij voor een plan, maak de acties concreet en ondersteun bij de uitvoering. Samen werken we aan draagvlak en resultaat.

Mijn passie is te werken vanuit de sterke kanten van mensen en organisaties: Wat gaat goed? Wat geeft energie? En hoe kunnen we dat inzetten om het gewenste resultaat te bereiken? Werken vanuit kracht met oog voor zwakkere schakels.

Na afronding van de opleiding Toegepaste Onderwijskunde heb ik bij een grote adviesorganisatie gewerkt als opleidingsmanager en HRD-adviseur. Aansluitend startte ik in 2006 mijn eigen bedrijf: GrowConsult_to develop human potential. Als zzp-er voel ik mij thuis in zowel onderwijsorganisaties als in het bedrijfsleven. Ik ben inzetbaar in de zakelijke dienstverlening, bij scholen en branche-organisaties, als ontwikkelaar, projectleider, adviseur en coach.

Feedback die ik van klanten en collega’s krijg: Marlies is resultaat- en mensgericht,  verbindt mensen en thema’s, maakt complexe informatie helder en zorgt ervoor dat activiteiten ‘af’ komen.