Eline Noorbergen

dromen, durven, doen. Je leven is je meesterwerk

Toon lef bij het oppakken van nieuwe dingen en haal vooral alles er uit wat er in zit. Ik probeer deze houding niet alleen zelf toe te passen in mijn werk, maar ook anderen er mee te inspireren.

Na het afronden van mijn studie Toegepaste Onderwijskunde in 1991 heb ik als onderwijskundig adviseur en projectleider gewerkt bij commerciƫle instellingen (KPN, KPMG Consulting) en diverse onderwijsinstellingen (Universiteiten, HBO en MBO instellingen). Vanaf 2008 doe ik dit vanuit mijn eigen eenmanszaak.

Ik ben een onderwijskundige met een positieve, constructieve en optimistische houding naar mensen en opdrachten. Ik ben het gewend om zelfstandig te werken, maar werk ook graag met anderen samen aan goede resultaten. Ik schrik niet terug voor lastige opdrachten of projecten, ik ben als ervaren projectleider en onderwijskundig adviseur flexibel, creatief en gedreven in het vinden van wegen om resultaten te bereiken.
Als professional ben ik continu bezig mijzelf te ontwikkelen op mijn vakgebied.  Adviseren doe ik vanuit zich steeds vernieuwende (wetenschappelijke) kennis van onderwijskundige theorieĆ«n en toepassing van technologie in leerprocessen.

Meer informatie over mijn werkervaring en opdrachtgevers kunt u vinden op LinkedIn of op de website van NetOO