1. Het onderstaande is van toepassing op de alle pagina’s van de website https://onderwijskundig.nl. De rechten die geclaimd worden zijn gebaseerd op normale omgang met elkaars middelen. Deze tekst maakt expliciet wat onder die normale omgang wordt bedoeld, voor diegenen die dat niet direct snappen, óf voor diegenen die het naadje van de kous willen weten.
  2. Door de pagina te gebruiken stemt u, bezoeker van deze site, in met deze disclaimer.
  3. Wij, drieS coöperatie U.A., hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij aanvaarden echter geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
  4. Wij, drieS coöperatie U.A., zijn niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.
  5. Logo’s van onze klanten en van drieS coöperatie U.A. zijn eigendom van onze klanten of van drieS coöperatie U.A. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van deze logo’s en foto’s of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten van onze klanten of van drieS coöperatie U.A.
  6. Toestemming tot het gebruik van de logo’s en foto’s of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons of de rechtmatige eigenaar te worden verzocht.
  7. Afgezien van de logo’s van drieS U.A. en die van onze klanten, alsmede de foto’s die gebruikt worden op deze site, is de content gelicenseerd onder een Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland licentie

Creative Commons Licentie