Annemarieke Broenink

De organisatiekracht = de weg x condities x moreel

Het is voor mij een uitdaging om met een nieuw vraagstuk aan de slag te gaan en te analyseren hoe het proces of product zo goed mogelijk kan aansluiten op de wensen en de situatie van de opdrachtgever. Daarbij ga ik voor een gedegen voorbereiding en een gestructureerde aanpak. Ik werk graag samen met een team (van inhoudsdeskundigen) en vervul regelmatig een leidinggevende rol of ben de vertegenwoordiger van de opdrachtgever in complexe overlegstructuren. Klanten typeren mij daarbij als een adviseur / onderwijskundige die met enthousiasme, humor en tact maar ook met doorzettingsvermogen en creativiteit de opdracht weet te voltooien.

Na afronding van de studie Toegepaste Onderwijskunde heb ik diverse functies vervuld bij Bank Mees en Hope (onder andere als opleidingsadviseur voor accountmanagers) en bij Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven VTL (projectleider kwalificatiestructuur).

In 2008 ben ik gestart als zelfstandig onderwijskundige / projectleider met CrescenTO, ‘groei met Toegepaste Onderwijskunde’ en heb me sindsdien verder ontwikkeld op het gebied van projectmanagement, begeleiding van onderwijs- en opleidingsteams en de ontwikkeling van beroepscompetentieprofielen, opleidingsbeleid en leermiddelen.

Meer informatie over mijn werkervaring en opdrachtgevers kunt u vinden op de website van CrescenTO, op de website van NetOO en op LinkedIn.